Доставки и условия
ДОСТАВКИТЕ СА В ЗАВИСИМОСТ ОТ ПОРЪЧКАТА
УСЛОВИЯ ПО ДОСТАВКИТЕ

Условията по доставката са валидни само за стоки в наличност и на склад.
За поръчани неналични стоки и по предварителна заявка срока за доставка е до 10 работни дни

Всички стоки закупени чрез онлайн магазини Avto Zone BG се доставят от куриер на предварително заявен адрес, освен ако изрично не е уговорено друго между клиента и представител на Avto Zone BG. При финализиране на поръчка имате възможност да изберете адрес за доставка.


В случай, че изберете адрес на доставка различен от този за плащане, закупените стоки се изпращат след като бъде потвърдено плащането. Заплащането става по товарителница на куриерската компания или по банков път, а ние ще Ви се обадиме за да уточним най-удобния за Вас вариант за  доставка. В случаите, когато поръчката е пусната или потвърдена от наш консултант след 16:00 часа, стоките се изпращат и срока за доставка започва да тече от следващия работен ден, освен, ако ние не потвъдим, че е възможно изпращането да стане в същия ден. Стойността на доставката се начислява след калкулиране на отстъпките и се дължи за всяка продажба.

Промоции и Намаления
1. Промоциите не подлежат на каквито и да е допълнителни намаления.
2. Намаленията са в зависимост от уговорените количества.
3. Avto Zone BG си запазва правото на евентуални промени при предварително уведомяване на клиента.

ОТГОВОРНОСТИ И ЗАДЪЛЖЕНИЯ
1. Avto Zone не носи отговорност при изчерпване на количества от дадени артикули, както и в случай на забавяне на пратката поради липса на наличности, изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки.
2. В случай, че няма възможност да бъде осигурен желания от Вас артикул или се предвиди забавяне на комплектоването на поръчката, ние ще Ви информираме своевременно. .

МЕТОДИ НА ПЛАЩАНЕ
Плащане в брой по куриер при доставка на стоката. Стоката се доставя по куриер на указаният от Вас адрес.

Плащане по банков път. Превеждате сумата по банка на указаните банкови детайли. Стоката се доставя по куриер на указаният от Вас адрес. Документите се оформят и изпращат заедно със стоката.