ПРЕДЛАГАНИ АВТОЧАСТИ ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛ NACHI ЗАЯВКИ ЗА ДОСТАВКИ СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ В СРОК ДО 15 ДЕНА
555 - ЯПОНИЯ
www.sankei-555.co.jp
Brand 555 собственост на компанията Sankei Industry Co., Ltd., която е най-голямата японска производител на компонентите по окачването и кормилната уредба. Всички продукти са произведени под строг контрол и сертифициране, отговаря на изискванията на ISO 9001. управителните съвети, топката ставите, пръти, безделник ръка подава към OEM такива големи японски производители като Toyota, Mazda, Nissan, Honda. Продуктите на компанията Sankei Industry Co., Ltd. толкова популярен в света, че има много ментета от Китай и Тайван, които също са на разположение под търговската марка 555, но Sankei Industry Co., Ltd. нито една компания извън Япония. В момента компанията Sankei Industry Co., Ltd. марки всички произведени части специална холограма да се прави разлика оригинални продукти от имитации. Пазете се от имитации, предоставена на сивата дилъри, на опаковката на които на пръв поглед не се различава от оригиналния продукт 555. По този начин е възможно да се препънат по същия Orange Box, но по-внимателно вглеждане става ясно, че са посочени съвсем различно, неизвестен производител - Hwang YO Лимитед, и други подобни, вместо на холограма стикер...

ABS - ХОЛАНДИЯ
www.absallbrakesystems.com
АБС е известна като производител на спирачни части от 1978 г. насам в бъдеще, компанията разширява своята гама - добави подробно кормилно управление, окачването и ЛАГЕР комплекти.

Aisin - ЯПОНИЯ
www.aisin.com
AISIN - съединител части. (Япония) Фирмен уебсайт: Trademark собственост на японската фирма AISIN AISIN SEIKI CO, LTD - водещ производител на части за японски и корейски автомобили в света.. Кръгът от продукти включва широка гама от резервни части, основните от които са детайлите на съединителя и водни помпи. Компанията също така произвежда автоматични и механични трансмисии за леки автомобили и малки микробуси, автомобилна електроника и др. AISIN SEIKI CO., LTD е създадена през август 1965 г. в Япония, и е създадена от дружествата, които са взели двадесет години опит в производството на самолетни двигатели и резервни части. В момента тя се състои от 11 завода, разположени в различни части на света, които произвеждат продукти, които отговарят на общи за всички строги изисквания за състава и качеството. AISIN от неговото начало се придържа към принципа на първо качество. През юли 1997 г. за всички продукти AISIN получени сертификати за съответствие ISO 9001 и QS 9000, и през април 1999 г. всички фабрики AISIN Group получи сертификат ISO 14001. AISIN постоянно се развива и разширява своята сфера на дейност. Пълноценно използване на тяхното развитие, способността да се развиват и богат производствен опит, AISIN е превърнал във водещ световен доставчик на автомобилни части и системи за производителите на конвейер автомобили. Това се доказва от факта, че AISIN е най-големият доставчик на съединители на багажните японските и корейските производители на автомобили, както и част от групата TOYOTA. Марка Quality ASCO доказва, че производството на автоматични трансмисии за техните превозни средства, компании като Volvo, Saab, Ford (европейски и американски корпорации) тя се довери AISIN. Основните купувачи на произведени Aisin автомобилни части са: Toyota Motor Corp. Suzuki Motor Corp. Mitsubishi Motors Corp. Daihatsu Motor Co., Ltd. Isuzu Motors, Ltd. Hino Motors, Ltd. Fuji Heavy Industries, Ltd. Mazda Motor Corp. Honda Motor Co., Ltd. Nissan Motor Co., Ltd. Nissan Diesel Motor Co., Ltd. Yamaha Motor Co., Ltd. General Motors Corp. Daimler Chrysler AG Ford Motor Co. Volvo Car Corp. Renault S.A. Audi AG BMW AG Freightliner Corp. Hyundai Motor Co. Daewoo Motor Co., Ltd. Kia Motors Corp. Meiji Sangyo Co. Tmy Corp. Toyota Tsusho Corp. Central Automotive Products Ltd. На транспортьори тези автомобилни производители са кошници, съединител съобщение на лагери, джанти и други части на съединителя, произведени от AISIN. Европейската представителство AISIN SEIKI е AISIN EUROPE, който доставя на вторичния пазар

AKG - ГЕРМАНИЯ
www.akg-gruppe.de
радиатори

Asimco - КИТАЙ
www.asimco.com
Фирма ASIMCO Technologies Limited е основана през 1994 г. и уникална позиция на компанията в китайската и световната автомобилна индустрия е направила компанията атрактивна стратегически партньор на водещи компании като Cummins, PSA, Volkswagen, Caterpillar и Haldex, и т.н. Високо квалифицирана международна управляващо дружество оперира подробния производствени бази, включително 13 растения и 52 търговски офиси в Китай и регионални офиси в САЩ, Европа и Япония. Приблизително 85% от годишните продажби се извършва на клиенти в Китай; останалите 15% се извършва на клиенти в САЩ, Европа и Япония.

Asuki - СИНГАПУР
www.asuki.com
Притежава и управлява от Golden Spring Export Pte Ltd в Сингапур, търговската марка ASUKI е официално регистрирана през 1992 г. Към днешна дата, марката се радва на 14 години на непрекъснат растеж, и е изградила репутация сред своите клиенти, че е синоним на качество и цена. Обединен през 1986 г., Golden Spring Export Pte Ltd (GSE) е в бизнеса с доставка на автомобилни резервни части към регионалните съседи като Малайзия, Индонезия и Филипините, както и страните от толкова далеч, колкото Владивосток в Русия и Суринам в Южна Америка.

ATE - ГЕРМАНИЯ
www.contiteves-am.com
ATE, собствената марка, предлага носиш и хидравлични части като висококачествени заместители, или за преоборудване и оптимизиране, за по-голяма безопасност на автомобилизма и удоволствие. Нашите продукти са лидери в пазар на оригинално оборудване, както и на резервни части.

Bando - ЯПОНИЯ
www.bando.co.jp
Фирма Bando известно от 1906 г. като първият производител на колана в Япония. От този момент, тя заема своето място сред водещите производители в сектора на каучукови и пластмасови изделия по целия свят, благодарение на развитието на технологията на производство и производството на много нови продукти, за да отговори на търсенето на продукти в различни области. В автомобилния отрасъл продукти маркови Bando включва клин, оребрени и времето ремъчна предавка шахти. В Европа, Северна Америка и Азия, Bando е представена от 14 фирми в 10 страни. Включително 32 промишлени и търговски компании в Япония, тази мрежа позволява глобалните изследвания в областта на производството и потреблението.

Bendix КИТАЙ
www.bendixbrakes.com
Насърчаване на иновациите с задоволи очакванията на индустрията е традиция компанията от основаването си от Vincent Bendix през 1924 г. Тя е марка на Honeywell International Inc.

BERU - ГЕРМАНИЯ
www.beru.com
Компанията Беру AG има отлична репутация като производител на системи за запалване, доставяни като конвейер автопроизводители и на резервни части. Водещи производители на автомобили си сътрудничат с компанията BERU: AUDI, BMW, CITROEN, Daimler-CHRYSLER, DAEWOO, FERRARI, FIAT, FORD, General Motors, HYUNDAI, KIA, LAND ROVER, LAMBORGHINI, LANCIA, MASERATI, NISSAN-IBERICA, OPEL, PEUGEOT, RENAULT, SAAB, SEAT, SSANG YONG, VW, VOLVO. Към настоящия момент фирмата BERU е един от водещите производители на оборудване средства електрически в света. Продуктовата гама обхваща почти всички известни марки и модели автомобили. Производствената програма на фирмата Беру включва повече от 2000 различни продукти, разделени в следните групи: запалителни свещи, подгревни свещи, кондензатори запалване, ключове, запалване Дистрибуторни капачки, бобина и дистрибутор на запалване, свещи за запалителни свещи, плъзгащи контакти дистрибутори, кабели за запалване, комплекти проводници за запалване, прибори подтискане на радиосмущенията, крушки за коли и антена. Всяка кола може да брои до 40 позиции на компанията Беру. Качеството е главното условие, за да издържат на конкуренцията на международно ниво. Ето защо, всички растения са Беру сертифицирани по ISO 9001 или QS 9000. изследователски център в Лудвигсбург (Германия), оборудван със специално оборудване, съвременни стендове, специални измервателни устройства, Камери, лабораторни изследвания на процесите на запалване, вибрации и металознание. Центърът е отворен към фирма Беру възможност да отговори на все по нарастващите изисквания на производителите на автомобили: да произвежда продукти за двигатели все по-сложни концепции и прилагат по-строги разпоредби за околната среда. Система за наблюдение на качеството на продуктите на фирма Беру специално внимание. Във връзка с това, около 10% от персонала на компанията Беру работи за осигуряване на качество. Основното правило на фирмената философия на качеството Беру казва: Контрол на производството, вместо продукти за проверка. Тъй като качеството трябва да се направи, а не да се създаде чрез инспекции. По този начин фирмата Беру разчита на най-новите технологии с компютърно управление. Само използването на тези процеси ще се гарантира, че обещаните клиентите свойствата по надежден начин, предвидени за всеки продукт. Единственият начин да се изпълнят желанията на клиентите да се намали делът на сключените бракове на много ниски нива (до 50-80 дефектни части на 1 милион части, произведени).

Besfits - Република Корея
www.mobis.co.kr
Компанията е основана през 1977 г. под името на Hyundai Precision Industry, ангажирани в производството на контейнери. През 1990 г. се премества в автомобилния бизнес. През 2000 г. компанията е преименувана на Hyundai Mobis.

Bilstein - ГЕРМАНИЯ
Днес марката Bilstein, наравно с Mercedes, BMW и Porsche, е символ на автомобилната индустрия в Германия. Това беше голямо име струва повече от век историята на германската индустрия. Богат опит и отдаденост ни позволи да произвеждаме Bilstein амортисьори, които заслужено се смятат за едни от най-добрите в света. Bilstein компания е създадена през 1873 година. На първо място, тя се занимава с производство на монтаж на обков. По-късно, през 20-те години на миналия век, в резултат на активното развитие на автомобилната индустрия, компанията разширява дейността си и започва да произвежда части и аксесоари за автомобили - хромирани брони и автомобилни крикове. През 1954 г. Инженерите на компанията са разработили продукти, които възхвалявали името й. За първи път в света на специалисти Bilstein предложи да бъде инсталиран на серийни автомобили monotube амортисьори, изградени въз основа на развитието на френския инженер професор De Carbo. Тези амортисьори имат много по-дълъг живот в сравнение с конвенционалните. Мълвата за нови уникални амортисьори, веднага се разпространи към световния пазар. Още през 1957 г., Bilstein е сключен договор за доставка на продуктите си на поточната линия Mercedes-Benz. От този момент до днес марката Bilstein е символ на надеждност и дълготрайност на технологията на амортисьор. Сега, няколко десетилетия по-късно, Bilstein произвежда сложни система с отложено плащане, които използват най-новите постижения в технологиите и електрониката. Bilstein амортисьори са оборудвани с превозни средства, като престижни марки като Mercedes, Jaguar, Porsche, Ferrari, Maserati и много други.

Blue Print - ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО
www.blueprint-adl.co.uk
BLUE PRINT - водеща марка на висококачествени части за японски и корейски автомобили, както и за търговски превозни средства, включително внесени японската сивия пазар. Гама резервни части марка Blue Print представен 18,000 имената на повече от 100 различни групи. Фирма Automotive Дистрибутори Ltd (ADL), основана през 1983 година В момента служители на компанията в две дивизии ADL работят 165 души. Централният офис се намира в Марден, Кент, Великобритания. През януари 2004 г., откри клон в град Лисабон, обслужващи португалски и испански пазари. Поради нарастването наблюдава от година на година, компанията постига лидерство в Европейския вторичния пазар сред доставчиците на резервни части. В момента компанията ADL - най-големият вносител на Великобритания и дистрибутор на широка гама от части за японски и корейски автомобили.

Boge - ГЕРМАНИЯ
www.zf.com
Trademark собственост на BOGE ZF Boge Elastmetall GmbH, която е част от корпорация ZF Trading, които, в допълнение съчетава най-известните производители на авточасти като Lemforder и SACHS. Под търговската марка BOGE произведени хидравлични и газ-хидравлична амортисьори, сервизни комплекти за монтиране на амортисьора, както и различни изделия от каучук (монтажни възли на двигателя, тихи блокове), окачването. За различните изисквания на клиентите BOGE предлага три реда на амортисьори: BOGE автоматичен, BOGE TURBO и BOGE EXTREME - Series амортисьори оригиналното качество. Те осигуряват високо ниво на експлоатационна безопасност и отговарят на изискванията във всяка ситуация - серия от амортисьори за клиенти с високи изисквания за амортисьори във всички ситуации. Това е алтернатива спортно характер. Специално разработени за всяко превозно средство, като се използват най-съвременни технологии. - Специална серия на амортисьори за употреба във всички автомобили с висока проходимост. В допълнение, тази серия включва амортисьори BOGE NIVOMAT (амортисьори с напълно автоматично нивелиране). Всички амортисьори са защитени от фалшификация холограми върху опаковката и на самия продукт. Всички продукти на фирмата са сертифицирани по ISO 9001. Качествени продукти BOGE пратки към конвейера много автомобилопроизводители включително MERCEDES-BENZ. Гама на фирмата обхваща повече от 95% от пазара на автомобили в Европа. При производството на амортисьори BOGE прилага редица уникални технологии.

Bosal - БЕЛГИЯ
www.bosal.com
Компанията е основана през 1923 г. в Алкмаар (Алкмаар, Холандия) като дистрибутор на изпускателни системи за моторни превозни средства; В компанията работят повече от 6700 души в 42 предприятия и 27 дистрибуторски центрове по целия свят. С компанията си сътрудничи водещи производители на автомобили: Audi, General Motors, Honda, Jaguar, Land Rover, Mazda, Renault, Saab, Seat, VW, Volvo. Bosal предлага широка гама от шумозаглушителни всякаква форма, катализатори, скоби и спиране на аспуха, шумозаглушители за спортни автомобили. Стандартни ауспуси са изработени от специална алуминиева стомана, която осигурява ефективна защита срещу външна корозия при тежки климатични условия на Русия, както и висококачествени вътрешни компоненти свежда до минимум шума от отработените газове. Всички Bosal изпускателни системи са тествани за съответствие със стандартите на ЕС в областта на шума и обратно налягане (ISO 9002 и QS 9000). Една от новостите Bosal - линия на изгорелите части системни VFM (Стойност за пари). Ауспуси VFM позиционирани като продукт на средно ценови сегмент за коли по-стари от пет години, собствениците на които са особено чувствителни към стойността на стоките.

Bosch - ГЕРМАНИЯ
www.bosch.com
Bosch е най-голямата в света независим производител на автомобилни части и възли. Водачите и станция автосервизи в повече от 120 страни по целия свят разчитат на високо ниво на качеството на продуктите и услугите на фирмата Bosch. Повече от 50 автомобилни производители се доверяват на качеството на Bosch, пускането на конвейер резервни части и системи за компанията Bosch: Alfa Romeo, Audi, BMW, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Daewoo, DAF, Dodge, Ferrari, Fiat, Ford, General Motors, Honda, Hyundai, Iveco, Jaguar, John Deere, Kia, Lada, Lamborghini, Lancia, MAN, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Pontiac, Porsche, Renault, Rolls Royce, Rover, Saab, Scania, Seat, Subaru, Suzuki, Toyota, Volvo, VW.

Brembo - ИТАЛИЯ
Фирмата произвежда компоненти Brembo спирачни системи за превозни средства в Япония, САЩ и Европа. Повече от 900 размери на спирачните дискове са разработени и произведени от дружеството от самото му създаване. През седемдесетте години, Brembo Компанията първа разработена и прилагана технология дискова спирачка за мотоциклети. Създадени спирачни дискове Brembo серия злато имат дупки за лесно източване на водата от повърхността на диска по време на шофиране на мокра пътна и премахване на остъкляване подложки, дори при рязко натискане на спирачките. Благодарение контрол, паралелно работещи самолети спирачния диск Brembo изключва възможността на спирачния диск отбиване. Специално обработена работна повърхност осигурява бързо диск за полиране на накладките към новия диск, което увеличава клавиатурата за повърхностен контакт и диска, а оттам и повишава ефективността на спиране. Регулирането на отвора на спирачния диск намалява вибрациите и увеличава живота на окачването и други компоненти на окачването по време на спиране. Дизайн на вътрешни канали на Brembo за спирачен диск подобрява разсейването на топлината от устройството и намалява до минимум деформацията температура на спирачния диск. Система Brembo спирачна широко използвани в спортни автомобили, които участват в състезания от Формула 1, Indy, NASCAR и Rally.

Cardone - САЩ
www.cardone.com
хидравлична спирачна система и кормилно управление

ContiTech - ГЕРМАНИЯ
www.contitech.de
Време Колани, ремъци и V-оребрена

CS Germany - ГЕРМАНИЯ
www.coil-springs.de
Компанията CS Germany произвежда пружини. Изворите са произведени в съответствие с най-високите стандарти за автомобилната индустрия, качество и са по-различни от оригинала. Фирмата произвежда извори на съвременни технологии на най-новата пролетно-раната, рязане, напълно автоматизирани машини, цифрово програмно управление. Топлинната обработка се извършва на системите за терморегулиране и с инфрачервени лъчи. Електронната Каталогът съдържа търговски предприятия 2500000 продукти до 15 400 леки и 6300 лекотоварни автомобили. Springs лесно може да издържи 480 часа солени пръски в съответствие с немския институт за стандартизация 50021 SS, без ни най-малко щети на антикорозионно покритие. CS-Германия това означава най-качествени продукти. Фирмата осигурява гаранционен от 3 години или 250 000 km. работи на всички висококачествено пролетта на CS-Германия. Производство, внедряване в Западна Европа, оборудвани с най-съвременни машини с компютърно управление.

Daikin-Exedy - ЯПОНИЯ
Mark остаряла. През 1995 г., Daikin Manufacturing Co., Ltd Име на фирма променено на Exedy Corporation. Превод всички цени за марка Exedy и премахване на марката Daikin-Exedy след историята на изчезването ред

Dayco - САЩ
DAYCO компания е един от водещите производители на автомобилни колани. Гама на компанията включва всички двигатели колани за повечето съвременни автомобили. DAYCO компания има почти един век опит в производството на колани за отвеждане на мощността, и четиридесет години опит, които доставят продукти на конвейерите на водещи производители на автомобили. Продуктите на фирмата, разработени в строго съответствие с превозни средства на производителя се доставят на OEM AUDI, FORD, OPEL, MERCEDES, Крайслер, FIAT, LANCIA, FERRAFI, MASERATI, SAAB, JAGUAR, ROVER, PEUGEOT, RENAULT, TALBOT, General Motors.

DBA - АВСТРАЛИЯ
www.dba-brakes.com.ua
Фирмата произвежда DBA спирачни дискове в три варианта: - Longlife. Дискови вентилирани с удължен живот. - Longlife Slotted. Подсилени вентилирани дискове, с посока на неравности. - Longlife Gold. Вентилирани дискове с прорези или перфорации.

Denso - ЯПОНИЯ
www.denso.co.jp
Инжектори, Свещи

Depo - ТАЙВАН (Китай)
www.depo.com.tw
Depo авточасти Ind. Co., Ltd., основан през 1977 г., е avtooptiki производител, е със седалище в района на град Dirport Chang-Хуа. Компанията в началото на дейностите включваха само 5 служители, сега броят на служителите в Тайван - повече от 1700 души. Продуктите се разпространяват в над 150 страни.

EGR - АВСТРАЛИЯ
Firm EGR - частна индустриална компания, базирана в Бризбейн, Австралия. Американският клон на компанията се намира в Онтарио, Калифорния, и Европейската - в пещ Farm, Великобритания. Първите продукти на EGR на фирмата е публикувана през 1973. Те бяха рекламни и разнообразие от полуготови изделия от пластмаси. Днес EGR - е транснационална компания с годишни продажби над $ 100,00 милиона и персонал от над 600 служители. Една от основните дейности на фирмата е производство EGR на автомобилни компоненти и аксесоари. Компанията навлиза на пазара на аксесоари за автомобили през 1983 г., а сега EGR - водещ разработчик, дизайнер, производител и доставчик на аксесоари и аеродинамични компоненти на превозните средства от termoformirovannogo пластмаса. EGR е избран за доставчик на конвейера над 50 автомобилопроизводители в 40 страни.

Exedy - ЯПОНИЯ
www.exedy.co.jp
Адачи Manufacturing Company е основана през 1923 г., на дейност - производство и ремонт на съединителя. През 1950 г. основава Daikin Manufacturing Co., Ltd (производство на съединител дискове). През 1995 г. името на компанията е сменено на Exedy Corporation

FEBI - ГЕРМАНИЯ
www.febi.com
Компанията ФЕРДИНАНД Bilstein JR. (съкращение - FEBI) е основана през 1818 г., и получава настоящото си име през 1844 година. Една малка компания в началото на своята дейност за период от повече от 150 години се превърна в един от най-големите и утвърдени компании в автомобилни резервни части с оборот от над 160 млн. DM годишно. В момента компанията FEBI има в програмата си за производство и търговия с повече от 9000 вида части за всички големи европейски автомобили, които са на разположение в 130 страни през 69 дъщерни и съвместни предприятия. Modern интегрирана система за планиране на производството и контрол ориентирана към стандартите на водещи производители на автомобили, което гарантира високо качество на продуктите на фирмата FEBI. Така компанията предоставя на своите продукти на транспортни фирми MERCEDES BENZ и DAF. През 1994 г. той получи сертификат за TUV в съответствие с изискванията на стандарт DIN ISO 9002.

Flennor - ГЕРМАНИЯ
ходова част, лагери, ремъци

GKN - ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО
www.gknplc.com
Компанията GKN - една от най-старите компании в Европа. Неговата история датира от времето на индустриалната революция. След това, през 1759 г., Джон Gёst построен завод в Южен Уелс Dutlov, която се занимава с производство на чугун. През 1902 г. чрез сливането на две фирми с по-група е сформирана Gёst, Keane и Nettfoldz, чиято дейност е дошъл, за да обхване целия производствен процес вече от чугун и стомана, до готовия продукт. Производство на стоманени продукти е основата за създаване на последващо освобождаване на компоненти за автомобилната индустрия. И през 1986 г. името на компанията Gёst, Keane и Nettfoldz е променено на GKN.

Glyco - САЩ
www.federal-mogul.com
Glyco е корпорация Federal Mogul

GMB - ЯПОНИЯ
www.gmb.jp
GMB компания е основана 15-ти Март 1943. GMB - това е един от най-големите производители на автомобилни части със седалище в Япония, както и разнообразие от растения в света.

Hella - ГЕРМАНИЯ
www.hella.com
Доставчикът на автомобилни части разработва и произвежда компоненти и системи за осветление и електрониката за автомобилната индустрия. В допълнение, смесени фирми произвеждат също пълни модули на превозни средства, системи за климатизация и електрически системи за превозни средства. Има съвместно предприятие Behr Hella Service GmbH в Германия (http://www.behrhellaservice.com)

HKT - ЯПОНИЯ
www.hkt-jp.com
Компанията е основана през 1954 г. под името Kitahara Seisakusho. През 2002 г. тя се сля с компанията Kentac Corporation и променя името си на HKT Corporation.

Koyo - ЯПОНИЯ
www.jtekt.co.jp
Лагери

Lemforder - ГЕРМАНИЯ
www.zf.com
Фирма Lemforder Metallwaren International GmbH & Co.KG е основана 20 май 1947 в Бремен (Германия). През 1984 г. компанията става част от една от най-големите немски производител на автомобилни компоненти - ZF Friedrichshafen AG, а от 2000 г. се нарича ZF Lemforder AG. През май 1977 г., компанията е създадена Lemforder Metallwaren International - накратко - ЗМВР, които до 1998 г. вече има свои филиали в Съединените щати, Великобритания, Япония и Испания. През 2001 г., ЗМВР става дъщерно дружество на ZF Lemforder AG, и, съответно, ZF Friedrichshafen AG, и е изключителен предприятие, което е отговорно за пускането на пазара на продукти от цялата група ZF Lemforder свободния пазар авто части в света. От края на 2001 г., компанията се нарича - Lemforder International AG & Co. KG. Повечето от частите компанията произвежда в заводите си, но понякога пакети части от други производители под собствената си марка, с гаранция за тяхното качество. Фирмата разполага с производствени офиси по целия свят, са само няколко примера: окачване за Mercedes M-Class и BMW X5 произведени в заводите в САЩ Lemforder на, лостове, изработени от алуминиеви сплави, на Volkswagen Group, Audi в заводи в Германия, окачване части за японски автомобили - фабриките в Япония.

LUK - ГЕРМАНИЯ
www.luk.de
Германска компания LUK The - един от водещите производители на автомобилни съединители в света - е основана през 1965 г. в Бюл (Шварцвалд). Основателят на компанията е била група INA Schaeffler. Продажбите на вторичния пазар, е бил 100% дъщерно дружество на Шефлер - Шефлер-Aftermarket Service OHG (преди юли 2002 - AS Autoteile-Service GmbH & Co), която има офиси в 14 страни по целия свят, включително и в Русия (с 1998). Испански пазар служи Шефлер Autoteile- Service SL, разположен в Мадрид. Днес всеки втори автомобил в Германия и един от всеки четири в света идва на голлинията събрание със съединителя Шефлер. Компанията обединява 6500 служители, работещи в предприятия Шефлер в Германия, Англия, САЩ и други страни. Всички заводи работят на една технология, като се използва един и същ за всички фирми Шефлер инженерна база данни. 750 души са заети основно в проектирането и създаването на нови системи за собствен дизайн организации Шефлер. През 1999 г., на автомобилна група General Motors присъдена на компанията Шефлер заглавието Доставчик на годината. Високото отличие бе удостоен 6 от 30 000 доставчици на GM. Подобна загриженост бе удостоен със званието на Volkswagen, за която доставя Шефлер Двумасовият маховик. Делът на доставки за тази загриженост е фирмата Шефлер около 20% от общото производство. В допълнение, Шефлер доставя до монтажни заводи DaimlerChriysler, Ford, Volvo, Jaguar, BMW, Rover, PSA, Nissan, Ranault, Fiat, CNH и др. Продукти, предназначени за доставка до поточните линии на автомобилни заводи и техните оторизирани услуги, както и за вторичния пазар (OE, OES и AM), извършени върху една технология, идва със същите транспортьори и съответно има същото ниво на качество. Всички продукти са обект на 100% контрол на продукцията.

Maruichi 156 - ЯПОНИЯ
www.maruichi-rubber.co.jp
MARUICHI търговска марка Maruichi Rubber Industry Co., Ltd, водещ производител в Япония, гумени уплътнения, с деформируеми за автомобилната индустрия. На вътрешния пазар на Япония, продукти MARUICHI въпрос за всички фабрики за производство на дискове и механизми кормилни за японски автомобили. Както и клиенти на MARUICHI автомобилни производители - Toyota, Nissan, Honda, Isuzu, Mazda, Mitsubishi, Subaru и Suzuki. Качеството на продуктите «MARUICHI» гарантирани от международни сертификати ISO, SGS.

Meyle ГЕРМАНИЯ
www.wulfgaertner.com
Фирма Wulf Gaertner Авточасти AG е основана през 1958 г., произвежда и разпространява висококачествени резервни части с марката Meyle 120 страни.

Mitsuboshi - ЯПОНИЯ
www.mitsuboshi.co.jp
Колани

Miyaco -ЯПОНИЯ
www.miyaco-brake.co.jp
Централният офис на фирмата се намира в Токио Miyaco, още 4 офиса в Япония

Monroe - САЩ
www.monroe.com
Компанията е основана през 1916 г. От 1977 г., купена от Tenneco Inc. MONROE под марката произвежда широка гама от амортисьори, които обхващат повече от 98% от моделите на флота на световната кола. Продуктите се продават в повече от 150 страни. Четири растения, собственост подразделение на компанията MONROE EUROPE (един - в Белгия - един във Великобритания и две - в Испания), които произвеждат 90 000 амортисьори на ден. Дял на компанията на европейския пазар е над 30%.

Musashi - ЯПОНИЯ
www.musashi-os.co.jp
семеринги

New Era - ЯПОНИЯ
www.newera.co.jp
Електрообзавеждане

NGK - ЯПОНИЯ
www.ngk-sparkplugs.jp
Свещи

NIPPARTS - ХОЛАНДИЯ
Охладителна система, спирачна система, тунинг

Nisshinbo - ЯПОНИЯ
www.nisshinbo-brake.co.jp
Nisshinbo е създадена през 1907 г. В момента Nisshinbo Automotive Corporation (NAC) и Nisshinbo автомобилното производство, Inc. (Нами) е подразделение на Nisshinbo Group, състояща се от 38 дъщерни дружества и 9 дъщерни дружества, намиращи се в различни страни по света. Nisshinbo произвежда спирачни и фрикционни материали за различни цели на глобалния пазар на транспортни услуги. Клиентите Nisshinbo са DaimlerChrisler, Ford, General Motors, Toyota, Honda, Nissan, Volkswagen, Bosch, TRW и др. Щаб Nisshinbo се намира в Токио, Япония.

NK - ГЕРМАНИЯ
www.sbs-automotive.de
Компанията е компетентен доставчик на резервни части за леки автомобили и предлага на пазара продукти под марката имена NK и СПИ. Продуктово разнообразие, високи стандарти за качество, с възможност за доставка на повече от един от модерен склад и превъзходно обслужване са в основата на положителното развитие на предприятието.

NKK - ЯПОНИЯ
Компанията NIPPON CLUTCH LIMITED JAPAN, torgoavaya марка NKK, е известен в цял свят като един от водещите производители на дискове и капаци на съединителя, предлага продукти - безазбестови накладки NKK, които са били използвани успешно в американския континент (САЩ, Канада), и в най-европейски страни. Компанията NIPPON CLUTCH LIMITED JAPAN има богат опит в производството на висококачествени материали за триещите повърхности, а именно ferodot, които в продължение на много години се използват в производството на съединител дискове.

NKN - ЯПОНИЯ
www.nkn-joints.co.jp
Компанията е основана през 1958 г. Централата и производствените мощности са разположени в Осака, Япония

NPR - ЯПОНИЯ
www.npr.co.jp
Компанията е основана през 1931 г. под името Нипон бутален пръстен Works. През 1999 г., съвместно предприятие в Германия NPR на Европа. Фирмата разполага с производствени мощности в Китай, Индонезия, САЩ и Индия.

NSK - ЯПОНИЯ
www.jp.nsk.com
Фирма NSK Ltd. е основана през 1916 г. и за първи път започва производството на лагери в Япония. Днес, собственост на концерна NSK около 50 компании от цял свят, които произвеждат 1250000000. Висококачествени лагери годишно. Ето защо Toyota, BMW, Nissan, Mazda даде предпочитание на NSK като основен доставчик на лагери, избор от много марки

NTN - ЯПОНИЯ
www.ntn.co.jp
Worldwide компания NTN има славата като основен производител на лагери и възли за автомобилната индустрия. NTN компания е основана през 1918 г. с разработването и производството на лагери в завода металообработка Nishizono (Япония) с марката NTN. Буквите в името на фирмата, NTN посочват инициалите и първата буква на името на учредителите. Днес, компанията NTN е един от основните доставчици на лагери за компании като Bosch и Daimler Benz и има производствен по целия свят, включително Япония, Германия, Великобритания, Франция, Канада, САЩ, Тайван. След процедурите по сертифициране многоетапно през 1999 г. група от фирми NTN проведе изцяло сертифицирана по ISO 9000.

NWB - ЯПОНИЯ
www.nwb.co.jp
Чистачки

Оно - ЯПОНИЯ
www.ohno5825.co.jp
Осака - МАЛАЙЗИЯ
www.automotivefilter.com.my
Hawk Скоро Хин Industries Sdn Bhd е основана през 1976 г. и е една от първите компании, които произвеждат масло, въздух и горивни филтри за автомобилната и индустриална двигател в Малайзия. В момента компанията е един от пазарните лидери в тази област. Филтър произведени собствени марки Осака, EUROFIL, ОСК, Nissin, тъй като компанията е производител на OEM части за други популярни марки и разполага с широка мрежа за продажби в региони като Африка, Азия, Европа.

Osram - ГЕРМАНИЯ
OSRAM е един от двата водещи производители на осветление в света. Фирмата доставя оборудване за осветление в 150 страни. С продажбите извън Германия, 88% от общия оборот, както и присъствието на всеки континент шоу е наистина глобален мащаб на нашите операции.

PitWork - ЯПОНИЯ
www.nissan.co.jp
Консумативи, части AFTERMARKET Nissan, принадлежат към групата NISSAN оригинални части

RBI - ТАЙЛАНД
www.rbi.co.th
Rubber Intertrade Company Limited е на пазара от 1972 г. насам. Фирмата е специализирана в производството на изделия от каучук за колата. Маркови продукти на РБИ известна днес в много страни по света. Rubber Intertrade Company Limited произвежда каучукови изделия за автомобили марки като Volvo, Honda, Isuzu, Jeep, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Subaru, Toyota. Компанията предлага своите продукти под марката имена - RBI (превоз на пътници), Ritco (леки търговски превозни средства) и Gistorne. Гамата на компанията включва неми блокове и стабилизатори прашници направляващи багажник и възглавници Монтиране на двигател, окачване подпора, амортисьор брони и прашници.

Sabah - Обединени арабски емирства
www.sabahgroup.com
Групата от компании, организиран през 1970 г. в Обединените арабски емирства, като търговски дом на име Сабах магазини, която се занимава с търговия и дистрибуция на електронни стоки за домакинството (телевизори, климатици, хладилници, часа). В бъдеще, къщата търговия се превърна в група от компании с различни посоки (производство, строителство, валцоване на стомана, продажба на резервни части и недвижими имоти). Чрез продажбата на резервни части включват единици Сабах радиатори и Sabah Tech

Sachs - ГЕРМАНИЯ
www.zf.com
ZF Sachs AG - дружество от групата ZF Trading

Sakura - ИНДОНЕЗИЯ
sakurafilter.com
Филтри

SH - ТАЙВАН (Китай)
www.shautoparts.com
Фирма Shin Hsiang Авточасти Ко ООД е фабрика в Тайван, е производство на окачването и кормилната системи. Катедра по научните изследвания и развитието на компанията Шап започна през 1987 г. за провеждане на изследователски процес и прилагането на автомобилни окачване и кормилната системи. Компанията въвежда не само на съоръжения с повишена производителност, но и използва различни стратегии за обучение и събиране на информация. Фирмата е сертифицирана в съответствие с ISO 9001.

SPK - ЯПОНИЯ
www.spk.co.jp
Фирмата е създадена през 1917 г. През 1992 г. променя името си на SPK Corporation

Taiho - ЯПОНИЯ
www.taihonet.co.jp
Компанията е основана през 1944 г., Taiho - един от водещите производители в света с производствени мощности в Япония, САЩ, Корея, Индонезия, Унгария, Тайланд, Китай.

Tama - ЯПОНИЯ
www.tama-e.co.jp
Компанията е основана през 1956 г., е японски производител aftemarketnyh части. Приоритетни продукти са автомобилни термостати. Всички продукти са със същото качество като оригиналните части и се разпространяват в повече от 130 страни по света.

Textar - ГЕРМАНИЯ
www.textar.com
накладки и дискове

Tokico - ЯПОНИЯ
www.tokico.biz
Амортисьори

TP - ЯПОНИЯ
www.tpr.co.jp
Фирма Танака Piston Ring Co. е основана през 1939 г. в Осака, Япония (Осака). През 1940 г., променен им собственици, компанията е преименувана Teikoku Piston Ring Co., Ltd. Представителство и производство корпорация Teikoku Piston Ring Co., в допълнение към Япония, открита по света: в САЩ, Англия, Китай, Корея, Турция, Индия, Германия, Виетнам, Индонезия и Тайланд. TP бутални пръстени се доставят на OEM Toyota, Mitsubishi, Isuzu, Honda, Nissan, Daihatsu, Mitsubishi, Komatsu и Yamaha.

TRD - ЯПОНИЯ
www.trdusa.com
Toyota Racing развитие, подразделение TOYOTA

TRW - САЩ
TRW - американска компания, основана през 1901 г., в момента произвежда гама от продукти за първичните и вторичните пазари. Компанията успя да стане световен лидер в производството на следните продукти: спирачни системи, волана и окачването, електронни системи за сигурност, въздушни възглавници, колани, волани, елементите на двигателя и резервни части. Нашият завод е разпределена в целия свят, като предоставя, наред с други неща, ясно услуга. През 2002 г. компанията се сдобива с марката Lucas

TRW Lucas - ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО
Фирма LucasVarity АД е създадена през август 1996 сливане между Lucas Industries PLC и Varity Corporation. Когато се опитате да преведете бизнес в САЩ, компанията не успя, а през 2002 г. беше придобита от TRW Automotive Inc. Продукти започват да се произвеждат под марката TRW.

TYC - ТАЙВАН (Китай)
www.tyc.com.tw
Фирма TYC Brother Industrial Co., Ltd. основана през 1986 г. като производител на оптични компоненти и моторно превозно средство като оригинално и aftemarketa. Главният офис и високотехнологични производствени мощности са разположени в Teynane TYC има дистрибуторска мрежа в Северна Америка и Европа, производствени предприятия в Китай, Индия, Тайланд и Литва. Съставът на клиенти OEM включват Ford, Visteon, International Truck & Engine, Triumph мотоциклети, Ducati (Италия), Suzuki, Isuzu, KYMCO.

TYG - ТАЙВАН (Китай)
www.tyg.com.tw
Над 50 години на Tong Yang група, посветена на научните изследвания, развитието и продажбите на автомобилни части от тялото. Към днешна дата TYG стана най-голямата група в автомобилната индустрия, специализирана в производството на пластмасови и метални части от каросерията на автомобила. Комбинирането Tong Yang Group (TYG) възниква през 1952 г. със завод за производство на пластмасови части за велосипеди, през 1967 г. производствената програма е добавен резервни части за мотоциклети, а от 1976 г. фабриката започва да произвежда части за автомобили. Днес тя е най-голямата индустриална асоциация в Тайван, която включва повече от една дузина от най-големите фабрики в Китай, Тайван, Тайланд, както и растенията в Съединените щати (Тексас) и в Италия. Заводът, който произвежда части на тялото директно, е основана през 1972 година. Дистрибуторска мрежа TYG разпределени в повече от 100 страни в Северна и Южна Америка, Европа, Япония, Близкия Изток, Австралия, Южна Африка, Югоизточна Азия.